Skip to content

Мрежов маркетинг

Мрежов маркетинг

В няколко стъпки

Присъединете се

Рекламирайте

Печелете

Какво е мрежове маркетинг?

Мрежов маркетинг е интернет-базирана маркетингова концепция, която помага на търговците да стимулират продажбите си чрез независими търговци, наречени филиали или издатели.

Как работи партньорският маркетинг?

Като онлайн търговец или собственик на бизнес, вие сключвате споразумение за плащане на вашите филиали (физически лица или други компании) в замяна на продажби, потенциални клиенти или абонати, които филиалът ви отнася.

Понякога филиалите се наричат „издатели“, а търговците – „рекламодатели“, което е точно това, което са.

Работата на свързаните лица не е да извършат действително продажбата, а по-скоро да продават предварително и да насочват потенциалните купувачи към търговеца или собственика на бизнеса.

Когато посетителите щракнат от сайта на филиала към търговци, това препращане се записва. И ако се получи продажба, търговецът плаща на филиал съгласно условията, посочени в споразумението.

Заплащането обикновено се извършва само след завършена продажба, като това е едно от многото предимства на партньорска маркетингова програма.

Партньорите могат да популяризират продукти или услуги на търговеца чрез оптимизирани уеб сайтове, блогове, пощенски списъци, методи за социални мрежи, програми за лоялност или платена реклама. Професионалните филиали са експерти в тези методи.

Станете партньор с myALOE.bg

Посетете сайта и разберете как да станете дистрибутор на Алое вера продукти. Там вие ще намерите секция отделена за целият процес по присъединяване към myALOE. Свържете се с тях за повече информация.

Последни публикации

Търгувайте навсякъде

Как да инвестираме разумно

Крипто валути

10 бързо нарастващи крипто валути

Пасивен доход

Идеи за пасивен доход без втора работа

Какво представлява мрежовия маркетинг ?

Многостепенният маркетинг, или MLM, е бизнес модел, при който една компания продава продуктите си чрез мрежа от независими дистрибутори. Които печелят комисионни от своите продажби и от продажбите на своята низходяща линия. MLM придоби популярност през годините като евтин и гъвкав начин за стартиране на бизнес и печелене на пари от вкъщи. В това ръководство ще проучим предимствата на MLM и как той може да ви помогне да постигнете финансовите си цели.

Ниски начални разходи

Едно от най-големите предимства на MLM са ниските начални разходи. В сравнение със стартирането на традиционен физически бизнес, стартирането на MLM бизнес е сравнително евтино. Обикновено трябва да закупите само стартов комплект или примерни продукти, за да започнете, което може да струва само няколкостотин долара. Това прави MLM чудесен вариант за хора, които искат да започнат бизнес, но нямат много капитал за инвестиране.

Гъвкав график

Друго предимство на MLM е гъвкавият график. Като независим дистрибутор вие сами сте си шеф и можете да работите когато и където пожелаете. Това прави MLM страхотна възможност за хора, които искат да печелят пари от вкъщи, работят на непълен работен ден или имат други ангажименти, които изискват гъвкав график.

Неограничен потенциал за печалба (пасивен доход)

MLM също предлага неограничен потенциал за печалба. За разлика от традиционната работа, където доходите ви са ограничени, в MLM имате възможност да печелите колкото искате. Колкото повече продукти продавате и колкото повече хора набирате в екипа си, толкова повече пари можете да спечелите. Това прави MLM чудесен вариант за хора, които искат да спечелят много пари и са готови да положат усилия, за да го осъществят.

Личностно развитие

Друго предимство на MLM е личностното развитие, което предлага. MLM компаниите често предоставят обучение и подкрепа, за да помогнат на своите дистрибутори да подобрят своите продажби и лидерски умения. Това може да ви помогне не само да успеете във вашия MLM бизнес, но и в други области от живота си. MLM може да ви помогне да станете по-добър комуникатор, да изградите увереност и да развиете ценни лидерски умения.

Общност и поддръжка
MLM също предлага усещане за общност и подкрепа. Когато се присъедините към MLM компания, вие ставате част от мрежа от съмишленици, които работят за постигане на обща цел. Това може да осигури усещане за другарство и подкрепа, което може да не намерите в други видове бизнес.

Данъчни облекчения

И накрая, MLM предлага данъчни облекчения. Като независим дистрибутор, вие се считате за собственик на бизнес, което означава, че можете да приспаднете определени бизнес разходи върху вашите данъци. Това може да включва разходи като вашия стартов комплект, материали за обучение и пътни разходи за посещение на конференции или обучителни събития.

MLM предлага набор от предимства, които го правят привлекателен вариант за хора, които искат да започнат бизнес и да печелят пари от вкъщи. От ниски начални разходи и гъвкав график до неограничен потенциал за печалба и възможности за личностно развитие, MLM има какво да предложи. Ако се интересувате от стартиране на MLM бизнес без никакъв риск, направете вашата LR регистрация. Всички продукти на LR са произведени в Германия и може да научите повече в техния LR магазин.

Изработка на сайт

За да стартирате своя бизнес успешно ще Ви е нужен професионален уеб сайт. Препоръчваме да се обърнете срещи експеритете в Дигиталния маркетинг – EASY WEB Creative Studio. Защото първото впечатление е най-важно!

Продавай повече с професионална изработка на онлайн магазин от EASY WEB. Достигни до много милионна аудитория с помощта на Дигитален Маркетинг като Facebook Реклама, SEO оптимизация и Google реклама.